CACHING OG LEDELSE

DATOER

Modul 1:  29./30. april 2020
Modul 2:  15./16. juni 2020
Modul 3:  25./26. august 2020

 

PRIS

24.500,- ex. ophold

Alle moduler indeholder aftenarrangementer, derfor er uddannelsen internat – det giver dig bedre mulighed for fordybelse og networking.

 

 

HVOR?

Alle modulerne afholdes på Gammel Brydegaard på Fyn. Vi har valgt stedet fordi det ligger i idylliske omgivelser, der inviterer til både fordybelse og aktivitet.

 

 

UNDERVISERE

Thomas Michaelsen – 2396 3537
Renata Edsbjerg – 2211 1416

 

 

FOR LEDERE, HR OG LEDELSESKONSULENTER

Coaching og ledelse af hverdagsprocesser henvender sig til dig, der til daglig leder mennesker og processer. Den henvender sig til ledere, mellemledere, interne udviklings- og ledelseskonsulenter, og HR-ansvarlige.

Igennem forløbet lærer du, at involvere mere og skabe et tillidsfuldt og et inspirerende forandringsmiljø. Du bliver en samtalepartner, som er god til, at bringe andre i spil, på en naturlig måde.

FOKUS PÅ UDVIKING OG LÆRING – OG HANDLING

Forløbet er designet til at give dig optimal læring. Vi kombinerer læringen med oplæg og involverende værktøjer og øvelser.

Du bliver coachet af os og de øvrige deltagere. Du får mulighed for at netværke og afprøve dine synspunkter i forskellige dialog-workshops.

Du bliver undervist af konsulenter med en personlig stil og et stærkt teoretisk og praktisk fundament.

Vores målsætning er, at det vi arbejder med på uddannelsen, bliver til konkrete handlinger i din dagligdag.

 

EFFEKTFULDE VÆRKTØJER MED DINE UDFORDRINGER SOM FUNDAMENT

Uddannelsen er et intensivt forløb og bygget op omkring 4 elementer: Før, modulerne, imellem og efter. Du skal være indstillet på at arbejde med konkrete cases fra din dagligdag, forankre læringen og værktøjerne i din egen organisation og sparre med din træningsgruppe imellem modulerne.

Du kommer også til at arbejde med en konkret målsætning for dit forløb.

De værktøjer og redskaber som du bliver præsenteret for, vil have et 3-dimensionelt fokus. Dig, dit team og organisationen. Du vil altså lære, både at anvende metoderne til din egen udvikling, udvikling af dine medarbejdere og kolleger og facilitering af forskellige processer.

DU LÆRER

At mestre coaching og inddragelse som skaber udvikling.

Du lærer nye metoder, træner din gennemslagskraft og evne til at skabe tryghed og motivation i forandringssituationer.

Du bliver en nærværende og inspirerende sparringspartner, som skaber udvikling, hvor coaching og en inddragende ledelsesstil bliver et naturligt element i dit daglige arbejde.

Og så lærer du ting om dig selv – dit sind, dine styrker og dine svagheder, som du kan bruge i alle relationer resten af livet.

DE 3 MODULER