BÆREDYGTIG FORANDRING

DATOER

HOLD 1  er i gang.

NYE DATOER PÅ VEJ FOR NYT HOLD

 

UNDERVISERE

Thomas Michaelsen – 2396 3537
Renata Edsbjerg – 2211 1416

 

 

HVOR?

Alle modulerne afholdes på Gammel Brydegaard på Fyn. Vi har valgt stedet fordi det ligger i idylliske omgivelser, der inviterer til både fordybelse og aktivitet.

 

 

PRIS

26.900 ex. ophold og moms.

 

 

DE 17 VERDENSMÅL SOM OMDREJNINGSPUNKT

Du lærer, at facilitere bæredygtige forandringer med effekt
At identificere komplekse processer og vælge de rette procesløsninger
Få mennesker til at arbejde sammen og spille hinanden gode
Med de 17 verdensmål som omdrejningspunkt

HVEM ER FORLØBET RELEVANT FOR?

Er du leder? Så lærer du at lede forandringer igennem engagement og involvering, og at sætte mennesker i spil, så de kan levere resultater samtidig med at de trives.

Er du ansvarlig for HR? Så lærer du at lede og gennemføre bæredygtige forandringsprocesser i din organisation.

Er du ledelseskonsulent? Så lærer du at lede og gennemføre bæredygtige forandringsprocesser i din organisation eller som ekstern konsulent.

VI TAGER UDGANGSPUNKT I DIN KONKRETE FORANDRINGSPROCES

Du arbejder helt konkret med egen case igennem forløbet, hvor du afprøver forskellige forandringsværktøjer. Helt konkret får du igangsat en konkret bæredygtig forandringsproces for dig og din organisation, og du bliver klædt på til at igangsætte og afslutte de forandringer, der er nødvendige for at du kan levere værdi – også i fremtiden.

Gennem en kombination af oplæg, gruppearbejde og fælles dialog træner vi din evne til at gennemføre bæredygtige forandringer.

DEN BÆREDYGTIG FORANDRINGSPROCES

Bæredygtige forandringer handler det om, at gennemføre forandringer hvor du og dine medarbejdere i fælleskab bærer hinanden derhen, hvor I gerne vil være, og hvor de 17 Verdensmål bliver et naturligt omdrejningspunkt i jeres dagligdag.

Forandringer er et vilkår i vores hverdag – de kan ofte skabe  frustration, forvirring og vores indre alarmberedskab kan komme på overarbejde.

Med forandringer følger ofte nye krav til os om at gøre tingene på en anden måde. Det kræver præcis og rettidig kommunikation, forståelse for de mennesker der skal bære forandringen igennem, helt nye kompetencer og meget andet. Bæredygtig forandring handler derfor om,  hvordan du gør medarbejderne/menneskerne omkring os til medskabere og medspillere, så I sammen kan bære forandringen igennem.

SÅDAN KOMBINERER VI FORANDRINGER OG DE 17 VERDENSMÅL

Du får udbygget din værktøjskasse med  effektfulde forandrings- og teamværktøjer, så du lærer at facilitere forandringer, som motiverer og har et klart afsæt i et tydeligt formål, efterfulgt af relevante handlinger.

Vi arbejder med bæredygtighed i to spor. Det ene handler om selve forandringsprocessen, hvor vi har fokus på hele forståelsesprocessen omkring forandringen, den faglige proces, acceptprocessen og engagementsprocessen. Det andet spor handler om de 17 Verdensmål – og den effekt du kan opnå på de tre parametre – PEOPLE ⋅ PROFIT ⋅ PLANET.

Formålet med dette forløb er, at klæde dig på til at skabe motiverende og indragende arbejdsmiljøer, og gøre de 17 Verdensmål til en naturlig del af dit arbejde.

DIT UDBYTTE

  • Designe og implementere bæredygtige forandringer med effekt
  • Du arbejder med de 17 Verdensmål, som en del af din forandring
  • Få mennesker til at arbejde sammen og spille hinanden gode
  • Skabe engagerende arbejdsmiljøer, hvor trivsel, engagement og resultater går hånd i hånd
  • Anvende effektfulde coaching og faciliteringsmetoder til at gennemføre forandringer og arbejde med forandringsstrategi