• Forandringsprocesser

    Inddragelse og medejerskab

Kom godt fra start, og godt i mål

Vi designer, planlægger og gennemfører bæredygtige forandringer

Vi faciliterer forandringsprocesser – store som små, og klæder jer på til at komme godt fra start, og godt i mål.

Når vi hjælper virksomheder med forandringsprocesser, ser vi det som vores vigtigste opgave, at skabe relevans, inddragelse og medejerskab, som fører til nye fælles indsigter, og i sidste ende nye fælles handlinger.

Uanset om vi arbejder med organisationsudvikling, strategi, kultur eller andre typer af forandringer, så balancerer vi mennesker og forretning. Vi er optaget af at designe og gennemføre bæredygtige forandringsprocesser som bliver til virkelighed i dagligdagen.

Succes består af lige dele resultat og relation og lige dele fokus på mål og mennesker. Mennesker finder nemlig tryghed, mening og motivation i både mennesker og mål. Når vi har trygge og tillidsprægede relationer samt klare målsætninger og forventninger, så trives vi og leverer resultater.

Vi kender det alle. Forandringen. Den ting, der kan give nyt liv og energi – eller den der giver os lyst til at blive under dynen en måneds tid. Sådan har dine medarbejdere det også. Hvordan de reagerer på forandringer – det kan være omstrukturering, flytning, fusion, nyt IT-system, ny strategi og så videre – afhænger blandt andet af, hvor stor forandringen er (for dem), og hvad der kræves (af dem).

 

Vi arbejder med

  • Planlægning og design af processen
  • Facilitering af processen
  • Kommunikation - før/under/efter
  • Træning af ledere og medarbejdere

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder med strategiske forandringer.

Vi arbejder med forandringer hver dag. Vi udvikler og leder processer. Og så uddanner vi ledere i at facilitere og kommunikere forandringer. Og vi kan også hjælpe dig.

(45) 2211 1416 / info@edsbjerg.dk