Poul Søgren

Kommunikation & design

Poul har arbejdet som art-director på reklamebureau fra 1981 til 1983 og gennemført videregående studier i skriftdesign på l’Atelier National de Creation Typographique i Paris i 1988.

Poul arbejder med kommunikationsstrategi og design. Underviser og forelæser jævnligt på flere af de danske designskoler, og er en flittig foredragsholder og forfatter af en lang række artikler om design, typografi og skriftdesign. Har udgivet et par bøger om skriftdesign og typografi.

Poul har desuden undervist på: Danmarks Designskole, København: Underviser og vejleder / Designskolen i Kolding: Underviser, censor og vejleder / Arkitektskolen i Aarhus: Har undervist på linjen for industrielt design / Den Skandinaviske Designskole, Randers: Introduktion til skriftdesign / Designskolen i Højer: Kursusforløb i skriftdesign.

Poul Søgrens design er prisbelønnet og har udstillet designs på bl.a. Brandts Klædefabrik, Odense og på Kunst Industrimuseet i København, med udstillingen ‘Visu-eller-hvad’. Poul er partner i HR digital og medudvikler af Onmodo.

MOBIL: 4021 6020
MAIL: re@edsbjerg.dk

Renata Edsbjerg

Udvikling og facilitering

Renata er en særdeles erfaren proceskonsulent med et væld af forskelligartede projekter og processer i porteføljen. Elsker at rykke mennesker fra A til Z når hun faciliterer forandringsprocesser. Renata er strateg til fingerspidserne og har igennem mange år udviklet stærke mål- og helhedsorienterede koncepter.

Med sin solide erfaring fra det virkelige arbejdsliv, hvor hun blandt andet har varetaget funktioner som HR direktør og siddet som en del af direktionsgruppen, arbejdet som indkøbschef og været ansvarlig for implementering af strategiske forandringsprocesser, ved hun at virksomheder aldrig bliver bedre end de mennesker, der arbejder i dem. Kreative og enkle løsninger, med fokus på inddragelse, kendetegner ofte hendes tilgang til opgaver.

Og Renata står ikke stille. Hun er medstifter af – og partner i Onmodo, hvor hun har medvirket til udviklingen af en medarbejdersucces platform, som har fokus på trivsel- og engagement og udvikling.

 

MOBIL: 2211 1416
MAIL: re@edsbjerg.dk

Thomas Michaelsen

Undervisning og facilitering

Thomas’ spidskompetencer er ledelsescoaching og team performance. Han har igennem de sidste 15 år arbejdet med design af træningsforløb for ledelsesgrupper og teams og facilitering af strategisk vigtige forandringsprocesser med en stærk involverende tilgang, hvor anerkendelse og kreativitet går hånd i hånd med motivation og performance.

Thomas har afviklet talrige seminarer og kurser i offentligt og privat regi. Både som projektleder bag linjerne og som underviser. Af titler på kurser kan bl.a. nævnes: Personlig kommunikation og coaching for ledere, Offentlig ledelse i krydspres, psykisk arbejdsmiljø – problem eller udfordring?

Indenfor organisationsudvikling har Thomas arbejdet med udvikling og igangsætning af udviklingsområder på baggrund af strategi, teamudvikling og organisationsudvikling i offentlig og privat regi. Han har erfaring med udarbejdelse af udviklingskataloger med udviklingsområder og design af temadage med øjebliksbilleder af organisationskulturen og processen.

 

MOBIL: 2396 3537
MAIL: info@edsbjerg.dk