LEDERE, HR OG LEDELSESKONSULENTER

Coaching og ledelse af hverdagsprocesser henvender sig til dig, der til daglig leder mennesker og processer. Den henvender sig til ledere, mellemledere, interne udviklings- og ledelseskonsulenter, og HR ansvarlige.

Vi tror på, at inddragelse af medarbejdere skaber en agil organisation, hvor flere kan træffe bedre beslutninger. Coaching er en vigtig kompetence i den forbindelse. Det dikterer ikke og giver svar, men faciliterer et miljø, hvor potentialer kan bringes i spil.

Igennem forløbet lærer du, at involvere mere og skabe et tillidsfuldt og et inspirerende forandringsmiljø. Du bliver god til, at bringe dig selv og andre i spil, på en naturlig måde.

 

ET INTENSIVT UDVIKLINGSFORLØB

Uddannelsen er et intensivt forløb og bygget op omkring 4 elementer: Før, modulerne, imellem og efter. Du skal være indstillet på at arbejde med konkrete cases fra din dagligdag, forankre læringen og værktøjerne i din egen organisation og sparre med din træningsgruppe imellem modulerne.

Du kommer også til at arbejde med en konkret målsætning for dit forløb. Hvad vil du gerne opnå med uddannelsen? Det kan være konkrete læringsmål eller resultatmål.

De værkøjer og redskaber som du bliver præsenteret for, vil have et 3-dimensionelt fokus. Dig, dit team og organisationen. Du vil altså lære, både at anvende metoderne til din egen udvikling, udvikling af dine medarbejdere og kolleger og facilitering af forskellige processer.

 

 

FOKUS PÅ UDVIKING OG LÆRING

Forløbet er designet til at give dig optimal læring. Vi kombinerer læringen med oplæg og involverende værktøjer og øvelser.

Du bliver coachet af os og de øvrige deltagere. Du får mulighed for at netværke og afprøve dine synspunkter i forskellige dialog-workshops.

Du bliver undervist af konsulenter med et stærkt teoretisk og praktisk fundament personlig stil.

Vores målsætning er, at det vi arbejder med på uddannelsen, bliver til konkrete handlinger i din daglig praksis.

Vi ser læring som en sammenhængende proces – baseret på erfaring. En proces, der udvikler erkendelser og som omfatter tænkning, følelse og handling.

MENINGSFULDE RELATIONER OG RESULTATER

Du lærer at mestre coaching og inddragelse som skaber udvikling.

Du lærer nye metoder, træner din gennemslagskraft og evne til at skabe tryghed og motivation i forandringssituationer.

Du bliver en nærværende og inspirerende sparringspartner, som skaber udvikling, hvor coaching og en inddragende ledelsesstil bliver et naturligt element i dit daglige arbejde.

Og så lærer du ting om dig selv – dit sind, dine styrker og dine svagheder, som du kan bruge i alle relationer resten af livet.

 • Datoer for forårsholdet - (Hold 8)

  Modul 1:  29./30. april 2020
  Modul 2:  15./16. juni 2020
  Modul 3:  25./26. august 2020

 • Pris for uddannelsen

  24.500,- ex. ophold

  Alle moduler indeholder aftenarrangementer, derfor er uddannelsen internat – det giver dig bedre mulighed for fordybelse og networking.

 • Hvor?

  Alle modulerne afholdes på Gammel Brydegaard på Fyn. Vi har valgt stedet fordi det ligger i idylliske omgivelser, der inviterer til både fordybelse og aktivitet. Og vi ved at omgivelserne påvirker vores læring.

  Δ Se de skønne omgivelser her

 • Thomas Michaelsen

  2396 3537

 • Renata Edsbjerg

  2211 1416

Nogle af de virksomheder, som allerede har taget uddannelsen:

COOP / DGI-Byen / LEGO / Odense Kommune / Esbjerg Kommune/ H.J Hansen / Jysk Fynske Medier / Orbicon / Vin-Agenten / Odense Åfart / Glud & Marstrand / Boliggruppen / SATS Gruppen / Netværk Danmark A/S / Jysk Aluminium Industri A/S / Bankadata / Slagelse Kommune / Aurora Group A/S / DB Lab, Søhuset / M.M.